ANTALYA / KEMER - Göynük Ortaokulu

Göynük Ortaokulu

Göynük Ortaokulu Göynük Beldesi Kemer / ANTALYA
Vizyon
Göynük Ortaokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretim etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Spor Salonu :1
Öğretim Şekli :okulumuz iki derslik binasından oluşmaktadır. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eski binanın yıkım kararının alınmasıyla tek binada ikili öğretime geçilmiştir. Yeni Binanın yapılmasıyla tekrar normal öğretim şekline dönülecektir.
07:30 - 12:50 Sabah 13:00 - 18:15 Öğle İkili Öğretim yapılmaktadır.
Fuel-Oil
ADSL (4 Mbit)