Göynük Ortaokulu

Vizyon: Göynük Ortaokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretim etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 07:30 - 12:50 Sabah 13:00 - 18:20 Öğle İkili Öğretim yapılmaktadır.
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://goynukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖYNÜK MAH. 3083 SK. ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 8 KEMER / ANTALYA

Derslik :30
Öğretim Şekli :Okulumuz iki derslik binasından oluşmaktadır. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eski binanın yıkım kararının alınmasıyla tek binada ikili öğretime geçilmiştir. Yeni Binanın yapılmasıyla tekrar normal öğretim şekline dönülecektir.

Yerleşim Yeri - GÖYNÜK MAH. KEMER / ANTALYA

Ulaşım İlçe ve Belde Minibüsleri